Sprog/Language

Læs mine bøger

Sundhedsplejerske.com-foedtklogKlik her og få bogen sendt direkte hjem til dig for kun 200 kr. inkl porto og personlig hilsen fra forfatteren.

BOG AM

Født Klog på TV2 Fyn

Se mig fortælle om Født Klog på TV2 Fyn

 

BOG AMFødt Klog/ Born Wise


Født Klog/Born Wise er nu udgivet på det amerikanske forlag Balboa Press, som er en del af det verdensomspændende forlag Hay House. Det er endnu en af mine drømme, der er gået i opfyldelse. Det har været en lang og spændende proces, at nå hertil.

Born Wise er et helt nyt design, som i ord og billeder fortæller, hvordan der kan skabes større respekt omkring det nyfødte og lille barn. Bogen fortæller, hvordan vi gennem kommunikation med barnet kan opnå større respekt omkring barnet og gøre det lettere at være forældre. Bogen fortæller tillige at barnet fornemmer hvordan forældre har det og hvordan stemningen omkring barnet er og barnet reagerer på disse signaler. Barnets medfødte intuition er en spændende bevidstgørelse og kan forklare meget omkring barnets gråd og andre reaktioner barnet kommunikerer igennem. Bogen beskriver med eksempler fra min hverdag som sundhedsplejerske, hvordan kommunikation har gjort dagligdagen lettere og helbredet bedre.

Både Født Klog og Born Wise kan købes på Saxo.com. Begge udgaver købes i båd bogform og E-bog.

Born Wise: New Knowledge that Will Change Your View on Children Forever

Held og lykke med den nye viden.
 

Se mere på Facebook - klik på logoet:

sundhedsplejerske.com-facebook

Din Private Sundhedsplejerske

Lena-Portraet

Lena Dyhrberg
Privat Sundhedsplejerske
Forfatter
Kinesiolog
Foredragsholder
lena@sundhedsplejerske.com
Tlf. +45 61 71 43 39
CVR: 3042 0179

Mød mig på Facebook

sundhedsplejerske.com-facebook

10 gode råd

10 gode råd til et lettere liv med børn. Klik her

Forældrene fortæller

Vores børn ville ikke have været så sunde, glade og fantastiske hvis vi ikke havde kendt Lena. Vi er dybt taknemmelige for hendes arbejde. - Alle forældre burde prøve mindste een konsultation med Lena.

 Læs mere her