Sprog/Language

Læs mine bøger

Sundhedsplejerske.com-foedtklogKlik her og få bogen sendt direkte hjem til dig for kun 200 kr. inkl porto og personlig hilsen fra forfatteren.

BOG AM

Forældrene fortæller

 

Vores børn ville ikke have været så sunde, glade og fantastiske hvis vi ikke havde kendt Lena. Vi er dybt taknemmelige for hendes arbejde.
Alle forældre burde prøve mindst een konsultation med Lena.

Det anbefaler forældrene Helle og Carl Johan som bor i Afrika

”Vi blev introduceret til Lena af gode venner og Lena er een af de mest fantastiske mennesker vi har mødt. Lena arbejder på mange niveauer, og det, der har gjort størst indtryk på og forskel for os, er hvordan hun arbejder med at hele forældrene, fordi børnene bærer rundt på deres problemer. Så vi har ikke kun fået sundere børn men ogsaa forældre med et sundt sind. Lena arbejder meget intuitivt, så det skal man være forberedt på, men det at hun stoler paa hvad hun mærker gjorde at vi kom meget længere end med andre læger og fik kigget på problemerne på andre måder. Vi har vel kun set Lena et par gange da vi bor i Afrika, men har også lavet en del konsultationer per telefon, hvilket har virket godt.

Vores børn ville ikke have været så sunde, glade og fantastiske hvis vi ikke havde kendt Lena. Vi er dybt taknemmelige for hendes arbejde. Alle forældre med små børn burde prøve mindst en konsultation med Lena.

Helle & Carl-Johan”Lena har reddet vores nattesøvn!

Intet af det har været så værdifuldt som Lenas hjælp, fordi det netop tager udgangspunkt i vores familie og ikke nogen generelle metoder. Vi er meget taknemmelige for Lenas hjælp og kan på det varmeste anbefale hende til andre, der står i en lignende situation.

Vi opsøgte Lena fordi vores 2-årige datter sov meget uroligt om natten.
Hun havde ved sin 2-års fødselsdag aldrig sovet igennem. Hun sov i vores seng, og den eneste måde hun kunne falde i søvn på, var ved at blive ammet.
Jeg var ved at være slidt op! Altid træt fordi jeg altid var på og fik alt for lidt søvn. Jeg havde besluttet mig for at amningen var slut. Det var sindssygt hårdt! Min datter græd og græd og kastede sig rundt i sengen. Det stod på flere uger med gråd hver aften i mange timer. Både min mand og jeg var hos hende, holdt om hende og forsøgte at berolige hende. Men intet hjalp ikke.
Vi blev enige om, at vi behøvede hjælp. Derfor kontaktede vi Lena. Først telefonisk og efterfølgende ved et hjemmebesøg.
Lenas erfarne og kærlige tilgang til os og vores datter var i sig selv meget givende og gav mig den ro og tryghed, jeg manglede.
Hjemmebesøget tog nogle timer hvor Lena både snakkede med os forældre alene og med vores datter. Hun fandt frem til forskellige ubalancer, både hos mig og min datter, som hun hjalp os med at slippe. For mig handlede det faktisk rigtig meget om at slippe følelsen af tvivl og ikke at være god nok.
Lena hjalp mig til at forstå, at det jeg gjorde var godt og stå ved det også i de svære situationer.
Allerede første nat efter Lenas besøg mærkede vi en markant ændring. Og i de kommende dage sov vores datter bedre og bedre. Efter en lille uge sov hun 10-11 timer hver nat i sin egen seng og aftenputningen var en hyggelig stund.
Jeg er meget glad for Lenas børnesyn og hendes kærlige og empatiske måde at være på. Jeg kan godt lide at hun kombinere sin viden og store erfaring som sundhedplejerske med en mere alternativ tilgang. Det er rigtig dejligt med et alternativ til den gængse rådgivning og til diverse bøger om søvnmetoder osv.
Jeg har læst rigtig mange bøger om søvn og googlet alt hvad der er værd at vide.
Men intet af det har været så værdifuldt som Lenas hjælp, fordi det netop tager udgangspunkt i vores familie og ikke nogen generelle metoder. Vi er meget taknemmelige for Lenas hjælp og kan på det varmeste anbefale hende til andre, der står i en lignende situation.

Hilsen Rikkeliva
KøbenhavnAnmeldelse af Født Klog

Jeg er nødt til at sende en rosende mail til dig, efter jeg netop har "slugt" bogen Født Klog - sikke en fantastisk bog med et dybt livsbekræftende indhold! Aldrig før har jeg læst ord med så megen mening og så stor betydning. Bogen er "skrevet klogt"!

Hej Lena

Min mand og jeg har en søn, Noah, på snart tre måneder, som har fået diagnosen "kolik". Jeg har aldrig haft følelsen af, at Noah har haft egentlig kolik i form af mavesmerter. Vi har derfor søgt alternativ behandling i form af kranio sakral terapi, zoneterapi, massage og kiropraktor. Behandlingerne har hjulpet i nogen grad, men Noah er stadig ked af det i perioder - fx når han skal sove eller lægges i barnevognen.

Efter at have læst din bog har jeg lært en masse om forholdet mellem barn og fotældre. Jeg har med ét fået et helt nyt syn på Noah som et selvstændigt menneske med en langt større mental bevisthed.

Jeg tror, at bogen vil hjælpe os til at få Noah mere rolig igennem vores tanker, følelser og forståelse for ham.

Tusind tak fordi du har skabt denne bog og åbnet muligheden for en dybere forståelse af vores søn. Fremover vil jeg anbefale bogen til ændre forældre.

Mange hilsner,
Mille fra Aarhus


 

ANMELDELSE AF "Født Klog"

Lenas bog beskriver rigtig godt, hvorfor det er så vigtigt, at tale med og ikke til sit spædbarn, ligesom du ikke skal tale babysprog eller henover hovedet på babyen.
Bogen gav os, som nybagte forældre, en større forståelse for vores nye rolle som mor og far. Samtidig gav det os den gave, at have et lyttende barn som forstår os.
Bogen giver nogle gode eksempler og historier som man kan relatere til og bruge i sit eget liv.
Vi har også haft den fornøjelse, da vi fik barn nr. 2, som ikke ville støtte meget på sine ben, at opleve Lena sammen med vores søn på ni måneder. Det var sjovt og en fed oplevelse at se dem "tale" sammen.
Det gav os som familie en større ro, og vi forældre fik derigennem en større forståelse for vores søn.

Afslutningsvis vil vi blot skrive, at vi synes det var rigtig godt at være på besøg ved dig. Det virker som om Liam hviler mere i sig selv nu, og har i den grad fået sin egen mening og er også god til at fortælle os om den.

Kærlig hilsen
Christina og Jens


 

Alle skal vide dette!

Sidder du som nybagt mor derude, og aner ikke hvad du skal gøre….gør som jeg…læs Lenas bog eller få en konsultation hos hende og du vil få det meget lettere…Pokkers jeg ikke fandt dig noget før J Tusinde tak Lena for din store hjælp….


Jeg var ved at få nok efter adskillige gode råd i øst og vest som endte op med at forvirre mig yderligere. Jeg ledte desperat efter svar på hvorfor folk sagde han spiser for meget, og kommentar som ”han er da stor er han ikke?” til at spørge mig selv, er jeg god nok, gør jeg det rigtig nok? Og mange andre spørgsmål jeg også ønskede besvaret, men ikke kunne få svar på.
Hvorfor kunne jeg ikke læse min baby?…jeg har jo læst adskillige bøger om mennesker og ledelse, bare ikke om det at blive mor…jeg forstod ikke hvad min lille dreng sagde eller også gjorde jeg faktisk….men jeg var meget frustreret og savnede klare svar….så søgte jeg på nettet og fandt pludselig sundhedsplejersken Lena Dyhrberg…jeg så noget af videoen på hjemmesiden www.sundhedsplejerske.com og tænkte…Hjælpppp….bare hun kunne hjælpe mig…men hun sidder på Fyn?!
Akkk..men forsøgte alligevel, så fik jeg kontakt og fandt til stor glæde ud af hun også kom til København og hun ville hjælpe os…Første gang jeg talte med hende var via telefonen her hørte hun min søn råbe efter mig i baggrunden (han er 6,5 måned, så det er ikke med ord men på hans måde) hun gav mig allerede hjælp her og han forstod det….Så sagde hun at jeg kunne få meget hjælp via hendes bog ”Født Klog”, den lånte jeg så på biblioteket og pludselig gik der en del ting op for mig og jeg begyndte at bruge de ting som hun beskrev i bogen….Det vendte op og ned på det hele….Han begyndte at smile rigtig meget, og der var endnu flere kluk grinerier…for nu forstod jeg ham…Hvad gjorde jeg? Jeg talte med ham…Hvor svært kan det være :p…han er jo et lille menneske som alle os andre…. Fantastisk…
Jeg fik en konsultation hos Lena og fik yderligere hjælp fra hende og sidder nu her og føler mig som jordens heldigste mor …så nu har jeg det som om et helt nyt kapitel i vores liv er startet…Tusinde tusinde tak….Sidder du som nybagt mor derude, og aner ikke hvad du skal gøre….gør som jeg…læs Lenas bog eller få en konsultation hos hende og du vil få det meget lettere…Pokkers jeg ikke fandt dig noget før J Tusinde tak Lena for din store hjælp….Det bliver ikke sidste gang J
Kh. Den glade mor 


 

Min beretning

Næste gang (og der skal såmænd nok komme en næste gang) jeg kommer ud hvor jeg ikke kan bunde, er jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg ringer til Lena, og jeg anbefaler hende glad og gerne til andre.


Som jeg ser det, startede mit nyligt afsluttede kapitel i mit liv, i december 2011. Min datter Emilie der dengang var 2½ år, havde på det tidspunkt længe været virkelig svær at få til at sove om aftenen, og flere forskellige ”værktøjer” var afprøvet i den forbindelse. Bl.a. teknikken med at være virkelig konsekvente, og lader hende græde til hun lærte selv at falde i søvn. Da der var gået 3 uger, uden nogen form for ”bedring”, dvs. det tog stadig omkring 1-1½ time for hende at falde i søvn, var mine nerver så flossede at jeg ikke kunne mere, og det var her Lena kom ind i billedet.
Da Emilie blev født, købte jeg Lenas bog ”Født klog”, og besluttede allerede dengang at det var hende jeg ville søge hjælp hos, når vi som forældre ikke længere kunne bunde selv. Så i december 2011 (meget tæt på jul!) ringede jeg grædende til Lena, og bad om hjælp. Hun rykkede hurtigt, og besøgte os allerede efter få dage. Helt dybt i mig selv, var jeg nok klar over at det var hos os voksne, at ”hunden lå begravet”, at forholdet mellem min mand og mig måske ikke var helt som det burde være mellem 2 voksne der tilsyneladende elsker hinanden.
Lena hjalp mig med at kigge mig selv efter i sømmene, og bakke mig op i at det ikke var mig der var helt galt afmarcheret i forhold til de krav jeg stillede til min kæreste, og det at have et forhold. Det blev det mere og mere åbenlyst for mig, at situationen ikke var holdbar. Lena gav mig startskuddet, og god støtte undervejs i min udvikling.
Mens jeg arbejdede med mig selv, testede Lena også Emilie for intolerance for diverse fødevarer, og ved at få ”luget ud” og ændret på nogle få fødevare-emner, kom vi af med noget snot/hoste som hun havde døjet med gennem længere tid.
Det med at få Emilie lært at man sagtens kan lægge sig stille ned og sove, uden at blive holdt i hånden/nusset på ryggen/strøget over håret i op til en time, er først rigtig faldet på plads, efter den store beslutning blev taget i november 2012.
Emilie og jeg flyttede fra hendes far, til et dejligt hus ikke ret langt fra ham. Det har været en drømme-skilsmisse, vi er fortsat gode venner, og har et virkelig godt samarbejde, omkring det store vi har til fælles: vores datter.
Vi var fra starten enige om at Emilie ikke skulle inddrages, og have en bunke information omkring skilsmissen; hvordan, hvorfor osv.. Eftersom Emilie har taget hele processen i virkelig stiv arm, var vi sikre på at det var den rigtige måde at gøre det på.
Men Lena anbefalede mig alligevel at give hende ”green card” til spørgsmål, bare med en ganske kort sætning som: ”Dengang vi flyttede til det her hus, kan jeg huske at du græd en del om natten. Hvis der er noget du har lyst til at spørge om, skal du bare gøre det, min søde pige. Så vil jeg gerne svare dig.” Den måde at formulere det på, føltes bare helt rigtig for mig, så en aften vi sad og spiste, sagde jeg det til hende. Reaktionen er noget af det mest surrealistiske jeg nogensinde har oplevet.
Jeg lyver ikke! jeg kunne se hvordan hendes aura/energi skiftede! Hun havde ikke sådan nogen spørgsmål, og kommenterede det ikke sådan med ord, men virkelig! -hendes ansigt ændrede sig, og luften omkring hende med, som om alt slappedes, og positiv energi erstattede det der var i forvejen.

Næste gang (og der skal såmænd nok komme en næste gang) jeg kommer ud hvor jeg ikke kan bunde, er jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg ringer til Lena, og jeg anbefaler hende glad og gerne til andre.

Kærlige hilsner og gode tanker til alle
Diana


 

Anmeldelse af Født Klog

Bogen ”Født Klog” af Lena Dyhrberg er den perfekte barselsgave, fødselsdagsgave eller hvis man bare vil forkæle sig selv og ønsker at forstå de små børn bedre. Bogen er også en hjælpende hånd til de nybagte forældre, som gerne vil gøre det bedste for deres lille nye guldklump.
Bogen er ikke ”kun” en hjælpende hånd, den beskriver og fortæller rigtig godt hvad man kan gøre, for at få den bedste start sammen med sit barn og den nye familie.
Bogen kan også bruges som opslagsværk, hvis man har brug for at vide noget om amning eller mange andre ting.

”Født Klog” er den bedste bog en nybagt familie kan ønske sig, fordi der er så mange gode eksempler på hverdags situationer som en nybagt familie står overfor. Bogen er fyldt med masser erfaringer fra Lenas job som sundhedsplejerske, samt Lenas rolige og varme sind kommer helt tydeligt frem i bogen.

Mine personlige erfaringer med Lena er rigtig gode. Jeg kender Lena fra jeg selv var lille og jeg havde hende til sundhedsplejerske op gennem folkeskolen.
Lena er rigtig god til at til at vejlede i de problemstillinger man har, og hun får en til at føle sig tryg og helt afslappet. Hun giver forskellige redskaber, som man kan bruge i de situationer, hvor man har behov. Men det vigtigst budskab er at lytte til sig selv og sit barn. Tal med dit barn og sig hvis der er noget du ønsker, så skal barnet nok gøre det.
Jeg kan varmt anbefale Lena, fordi jeg har altid haft stor glæde af hendes hjælp og råd.

Heidi Rasmussen, UllerslevHej Lena
Jeg er nødt til at skrive til dig igen - kan ikke takke dig nok for at have åbnet øjnene for Noahs sensitivitet.

Vi er imidlertid ikke de eneste i familien, som har lært en masse om de små. Et af vores nære familiemedlemmer har nu også svaret på, hvorfor hendes søn er "anderledes". Hun er nu igang med bogen "Særlig sensitive børn" efter vores anbefaling... Og hun er nærmest rystet over, hvor meget beskrivelserne passer på hendes søn.

Det er altid dejligt at få svar på ens bekymringer og spekulationer om ens kæreste, vores børn. Efter vi har læst en masse om særlig sensitive børn og voksne (som vi selv tilhører), har vi fået en helt anden ro ang. Noah. De første mange måneder har han simpelthen grædt fordi verden var så overvældende (helt forståeligt, når man tænker over det)... Mens vi har faret rundt til kiropraktor, læge, zoneterapi, kranio sekral, ørelæge osv osv osv. Hvem der bare havde nævnt sensitiv for os - sikke megen energi, vi kunne have sparet. Jeg tænker ikke mindst på lille Noah, som har grædt, grædt og grædt - hvad har de måneder af betydning fremover? Jeg kan ikke slippe den skyldfølelse, selvom vi gjorde vores bedste og altid var der for ham. Men samtidig lyttede vi nok for meget til andre og deres kommentarer med "han skal bare vænne sig til det" og "I skal ikke overbeskytte ham".
Det positive er dog, at vi nu er blevet meget klogere på Noah, os selv og andre børn/voksne. Vi er så taknemmelige for, at du nævnte sensitiv - tænk, om vi stadig havde faret byen rundt i håbet om svar i dag, hvis du ikke havde ledt os på sporet... Ja, tankerne er mange!

Noah er i dag en glad, smilende og nysgerrig 6 mdr. gammel dreng. Vi har lært at tyde hans signaler, sige fra på hans vegne og vurdere simuleringen ved hver oplevelse. Han kan nu have besøg og være på besøg med stor succes. Det er dog meget vigtigt at han sidder hos os den første halve time, hvorfra han ser sted og personer an. Vi har dog kun fået ham passet én gang for snart tre måneder siden - han skreg fra vi gik, til vi kom hjem. Jeg har derfor meget svært ved at tør prøve det igen... Men jeg må indse, at vi skal prøve det igen, ikke mindst så han er klar til institutionen om tre-fire måneder.

Jeg synes det er tankevækkende, at der findes 15-20% sensitive børn, uden at der er ret meget kendskab til det. Hverken sundhedsplejeske, læge eller andre har nævnt begrebet, vi har bare fået af vide at det var "kolik" og "sådan en model". Jeg håber, at der i fremtiden bliver mere fokus på disse børn, så de ikke bliver misforstået hele livet igennem.

Nå, det var noget af en historie. Jeg må hellere slutte nu - mit budskab var egentlig bare endnu et STORT TAK fra både min mand og jeg (og Noah selvfølgelig).

Mange hilsner
Mille, Mårslet/Aarhus.

Kære Lena!
Jubiii, hvor er det fantastisk! Jeg glæder mig allerede til du kommer!

Det passer os rigtig godt på torsdag kl 15.
Min kæreste siger, at det bliver godt for mig at møde min guru! - Og det har han sandelig ret i. :-)

Vi glæder os til at modtage dig!


Kærlig hilsen KarenForløb med Lena Dyhrberg

Vi har en søn på 4 og en datter på under et år.
Vores søn er meget stolt af sin lillesøster og vil hende det bedste.
I perioden efter hendes fødsel blev han mere og mere vred på sin far og ville ikke puttes af ham. Det resulterede i en meget udkørt mor og en frustreret far. Vi prøvede flere forskellige tiltag, men lige lidt hjalp det.
Vi kontaktede derfor Lena i håb om, at hun ville hjælpe os. Det ville hun heldigvis gerne og ugen efter fik vi besøg. Jeg kunne lide hende fra første sekund jeg så hende.
Hun kom med en ro og et overskud, som var lige det, vi trængte til i vores lille familie. Hun konstaterede hurtigt, at det var far, der havde behov for en behandling. Han har altid haft et hidsigt temperament, der især er kommet op til overfladen, efter vi har fået børn. Efter første behandling følte han sig lettere og mere fri. Han ændrede adfærd overfor mig og børnene, og blev tydeligvis mere rolig. Det smittede især af på vores søn.
Hun kom igen 14 dage senere, og her fik jeg en behandling. Jeg følte ikke noget umiddelbart efter behandlingen, men langsomt kom der er tilfredshed overat have sluppet nogle ting.
Efter dette begyndte vi at mærke en forandring ved vores søn.
Børnehaven konstaterede at han var mere rolig og ikke så vred længere. Han fik nemmere ved at håndtere konflikter og var generelt meget mere glad.

Lena kom igen yderligere 2 gange og behandlede min kæreste. Det har haft en stor indflydelse på ham og på vores familie. Han har nemmere ved at håndtere barnegråd og er lettere at samarbejde med. Forholdet mellem far og søn er nu en fornøjelse. Vi glæder os til at få et afsluttende besøg af Lena i august. Det har været det hele værd.

Hilsen en glad morHej Lena.
Her lidt dokumentation for din bog “Født klog”.

Vores ældste barnebarn Frank på 24 år og hans kæreste Pernille, også 24 år, har fået lille Alberte for tre uger siden. Vi besøgte dem på patienthospitalet på OUH dagen efter fødslen, og dagen efter drog den lille familie hjem......

I går besøgte de os. Lille Alberte havde fået små deller og dobbelthager og trivedes helt tydeligt. Det unge forældrepar var glade, - og glade for hinanden....

Pernille siger: “Vi bruger simpelthen bogen, - og taler meget med Alberte. Det gjorde vi også, da hun lå inde i maven. Og det virker”.
Og så fortsætter hun med at give tre eksempler:

1) Forleden dag sad Frank og jeg og spiste, da Alberte blev lidt utilfreds. Så sagde jeg til hende: “Jeg kan godt høre, at du er utilfreds, og lige om lidt, når vi er færdige med at spise, bliver det din tur”..... Og hun tav stille.

2) Vi var ude at køre bil, da Alberte begyndte at gøre vrøvl. Jeg sagde til hende: “Om to minutter kommer der en rasteplads, - der kører vi ind, og så skal du få mad”..... Og hun tav stille.

3) Frank har barselsorlov (han er lige blevet uddannet som montør oven på en elektrikeruddannelse). Forleden dag skulle han et par timer på arbejde, og kysser lille Alberte på kinden. Da han står i entreen og skal til at gå, begynder Alberte at græde. Pernille fortæller ham, at han jo ikke har fortalt Alberte, at han skal lidt på arbejde. Frank går ind og fortæller lille Alberte, at han kommer hjem igen om ca. to timer..... Det er Alberte tilfreds med.

Da de besøgte os, passede vi Laura-Louise på 3 år, så der var et rimeligt højt lydniveau. Alberte havde fået mad og var lagt i liften, som stod på gulvet tæt på dér, hvor Laura-Louise legede.Jeg foreslog Pernille, at hun satte lille Alberte ind i stuen ved siden af, hvor de to glasdøre stod åbne..... Men Pernille fortalte, at det var vigtigt for Alberte at være tæt på dem, især når de var ude, - også selv om støjniveauet var lidt højt.... Så hun fik en lidt “sikrere” placering på bænken i køkkenet, hvor vi allesammen opholdt os, - og så sov Alberte trygt og godt....!
Så det var en lille solstrålehistorie fra det virkelige liv.
Født Klog virker altså hos den lille familie i Odense.

Mette.Kære søde Lena
Først vil jeg sige tusinde, tusinde tak for dit besøg d.2.sept. Tænk at tiden bare løb fra os. Du er så rar og sød og naturlig.
Du skal vide, at Ditte (16 mdr. gl.) nu er en helt anden pige. Hun har givet slip på mig.

Jeg kunne allerede se det samme eftermiddag, du havde været her. Jeg kan nu lave mad, mens hun danser og synger ved siden af mig. Hvor hun før hang i mit bukseben og græd og ville op.
Jeg kan gå på toilet uden hun fortrækker en mine. Hvor hun før begyndte at græde, når jeg sagde, at nu gik jeg på toilet.

Ditte har aldrig været glad for at blive afleveret i dagplejen. Jeg gik altid fra et meget ulykkeligt barn. Der gik 1 uge efter du havde været her, så holdt hun op med at klamre sig til mig når jeg afleverede hende i dagplejen. Pludselig fra den ene dag til den anden, satte hun sig af egen fri vilje hos dagplejeren og vinkede og sagde ”Hej hej”, uden at vrænge mundvigene ned eller noget. Det er jo bare så skønt. Tak Lena.

Jeg havde samtale med dagplejeren og en dagplejepædagog dagen efter du havde været her. Vi talte en hel time. Og jeg fortalte om dit besøg. Og måtte fælde et par tårer da jeg måtte erkende at Ditte’s adfærd skyldes min vrede og sorg.
Jeg kan mærke nu, at jeg slet ikke er færdig med dét.
Men du fik mig til at indse, at det er et problem. Tak Lena.

Nå, men vi talte om Ditte’s grænser også. At dem skal andre børn og voksne lære at respektere. For hun siger jo klart fra, når hun ikke bryder sig om, at andre rører ved hende. Dagplejeren sagde samme dag (altså dagen efter dit besøg), at hun kunne se stort fremskridt med Ditte. Hun opsøgte de andre børn og lavede sjov, hun krammede sig ind til dagplejeren. Det har hun ikke gjort før. Tak Lena.

Dagplejepædagogen var meget interesseret i dit arbejde og dit navn og hjemmesiden er hermed givet videre.
Nå ja, jeg glemte helt, at da du sagde, at Ditte havde noget med milten/evt. infektioner, sagde jeg nej. Men det passer jo ikke. Hun har haft en masse udslet på arme, ben og krop, som jo er infektioner i huden. Måske det også er væk nu.

Jeg håber at høre fra dig snart igen. Ville sådan ønske at jeg havde kontaktet dig meget tidligere, så Ditte og Emilie (8 ½ år) ikke havde behøvet at være så kede af det. Men jeg kan mærke, at jeg allerede nu har mere overskud til at snakke og være sammen med Emilie igen. Hun sagde også i går: Mor jeg savner dig, mens hun krammede mig hårdt. Og det ramte mig hårdt, selvom jeg godt vidste det.
Du skal vide Lena, at det du har gjort for mig/os ikke kan betales med penge, eller takkes nok med ord. Mange tusinde tak.

Mange kærlige knus fra
KristinaJanne Fortæller:

Gad vide hvordan situationen så ud hvis vi ikke havde mødt dig.

Det har bare været så stor en hjælp for Clara at du har været og besøge os. Hun er bare blevet en lille udadvendt pige, som ikke er bange for det ukendte mere. Hun springer ud i alt med et kæmpe mod.... hun gemmer sig ikke mere for fremmede mennesker, hun kommer frem og siger HEJ.
Hun og August er startet i den nye dagpleje, og det er bare en succes. Nu spiser hun dælme rugbrød og Line ( deres nye dagplejemor ) siger at hun spiser rigtig meget af det. Hun vågner af sig selv ca. kl 07.15 og vi skal bare skynde os med morgenmaden, for hun skal ned til Line med lillebror :0) Hendes appetit er bare vokset, hun spiser og spiser.... det er så dejligt og se... Hun er også vokset 5 cm... det går stærkt med hende nu....
Hun kan stadig godt blive ked af det, hvis jeg kommer til skade, og jeg undrer mig stadig over hva det kan skyldes.

Men alt i alt skal du have mange tak, for det du har gjort for vores Clara. Gad vide hvordan situationen så ud, hvis vi ikke havde mødt dig.
Mange hilsner fra Janne i FåborgDorte fortæller: Hjælpen Lena Gav os.

Jeg er førstegangs forældre og derfor en novice på området. Jeg har derfor været glad for, at Lena har været der til at give gode råd og vejlede os i at tage vare på vores dyrbareste. Når vores datter har været utilpas eller bare lidt trist har vi ofte opsøgt lægen, men vi har kun sjældent kunne få hjælp eller besked om, hvad der kunne være galt. Hver gang har vi også taget kontakt til Lena, og hun har kunnet hjælpe os med at få klarhed over, hvad Epoches tristhed eller ubehag kunne skyldes. Det har været rart og befriende at få en vejledning eller et råd om, hvad vi kunne gøre her og nu, men ikke mindst hvad vi kunne gøre anderledes i fremtiden for at undgå samme problem igen.

Grøn afføring,

Da vores datter blev 2 månder blev hendes afføring grønt, og hun havde ondt, når hun skulle af med det. Lena fandt frem til hvad Epoche manglede og gav mig det råd at spise en portion Acidophilus (A38) hver dag og samtidig give hende en teskefuld A38 dgl. To dage senere havde hendes afføring alm. farve igen, og hun var ikke længere ked af det, når hun skulle af med afføring..

Hjælp til mig som gravid og mor. “God fødsel”.

Inden jeg skulle føde, gav Lena mig en behandling, hvor jeg bl.a fik afbalanceret mine meridianer (energibaner), så min krop var klar til den store kraftanstrengelse, det er at føde. Jeg kan af gode grunde ikke vide, hvordan fødslen ville havde forløbet, hvis jeg ikke havde fået behandlingen af Lena, men jeg kan kun sige, at jeg oplevede det ikke så slemt, som jeg havde frygtet. Jeg var også forholdsvis frisk efterfølgende omend jeg havde almindelige følgevirkninger, så som ondt i bækkenet, lænden etc., men jeg fik en opfølgende behandling en uge efter fødslen, og jeg kunne stort set bevæge mig rundt uden smerter med det samme.

Hjælp til amning

Som så mange andre oplevede jeg også det svære i at amme og de smerter der er forbundet hermed. Efter en snak med og gode råd fra Lena begyndte det at lysne, og min datter og jeg fandt sammen en måde, at få det til at fungere på, som både virkede for hende og for mig.

Vandvorterne forsvandt.

Min bonusdatter på 8 år har i lang tid lidt af vandvorter og der var efterhånden forsøgt alt, da vi tog kontakt til Lena. Lena hjalp os gennem telefonen, hvor vi fandt frem til, hvad Sofie havde behov for. Vi gav hende naturmedicin og læste hver aften nogle sætninger højt for Sofie. Sætninger som Lena havde givet os. Sofie slap på denne måde nogle negative tanker. Efter mindre end een uge forsvandt vorterne, og de forblev borte.

Dorte, Nørrebro.

Din Private Sundhedsplejerske

Lena-Portraet

Lena Dyhrberg
Privat Sundhedsplejerske
Forfatter
Kinesiolog
Foredragsholder
lena@sundhedsplejerske.com
Tlf. +45 61 71 43 39
CVR: 3042 0179

10 gode råd

10 gode råd til et lettere liv med børn. Klik her

Forældrene fortæller

Vores børn ville ikke have været så sunde, glade og fantastiske hvis vi ikke havde kendt Lena. Vi er dybt taknemmelige for hendes arbejde. - Alle forældre burde prøve mindste een konsultation med Lena.

 Læs mere her