Sprog/Language

Læs mine bøger

Sundhedsplejerske.com-foedtklogKlik her og få bogen sendt direkte hjem til dig for kun 200 kr. inkl porto og personlig hilsen fra forfatteren.

BOG AM

Spørgsmål og svar

 

Kære Lena.

I løbet af dagen er vores datter glad og rolig. Men om aftenen/eftermiddagen kan hun nogle dage blive pjevset inden hun skal sove. Måske er det fordi hun er overtræt eller har fået for mange indtryk? Hun falder selvfølgelig bedst til ro ved at jeg ammer hende, men kan være pjevset imens. Skal hun evt. allerede nu have en sove rytme ?

Hilsen Nanna

 

Kære Nanna.

At jeres datter er overtræt, når hun er pjevset er meget tænkeligt.

Det du gør er rigtig godt. Nemlig at amme hende at give hende nærhed og tryghed i dine arme. Jeg vil tillige anbefale, du siger til din datter: mor kan mærke du er træt, og nu skal du sove. Det trænger du til, og mor og far vil passe på dig, når du sover.

Klare beskeder til børn allerede fra fødselen, har jeg erfaring for giver ro og tryghed for hele familien. Det lille barn forstår beskederne.

Vær opmærksom på, at du selv skal være rolig for at give ro til dit barn. Er du selv overtræt, kan far evt. overtage jeres datter. Vi kan kun give ro til vores barn, hvis vi selv har roen.

Jeg fornemmer ikke jeres pige får for mange indtryk.

Kun få børn har en sove rytme, før de er 2 mdr. men det er godt at arbejde henimod at får en. Det kan trænes ved at have ritualer til sengetid, så pigen oplever, nu er det sengetid.

Ritualerne kan være: at blive puslet og få nattøj på, blive ammet og så blive lagt i sin vugge og puttet godt, et godnatkys og kærlige ord glæder og giver tryghed. En godnatsang er også godt. Senere, når hun er større er en lille historie også godt at have med i ritualerne.

Held og lykke og mange hilsener

Lena

Din Private Sundhedsplejerske

Lena-Portraet

Lena Dyhrberg
Privat Sundhedsplejerske
Forfatter
Kinesiolog
Foredragsholder
lena@sundhedsplejerske.com
Tlf. +45 61 71 43 39
CVR: 3042 0179

10 gode råd

10 gode råd til et lettere liv med børn. Klik her

Forældrene fortæller

Vores børn ville ikke have været så sunde, glade og fantastiske hvis vi ikke havde kendt Lena. Vi er dybt taknemmelige for hendes arbejde. - Alle forældre burde prøve mindste een konsultation med Lena.

 Læs mere her